O nama

Želimo svijet učiniti boljim u ovom segmentu, ponuditi svima ono što žele, staviti pred njih najbolje što se nudi. To nas sve čini sretnijima jer je sreća svih uključenih i naša sreća.

Hvala na sudjelovanju, podršci i posjetu.

 – Glazbeni tim GZV

“Glazba za vjenčanja” nastala je iz strasti prema svadbenim glazbenim doživljajima. 

Kroz godine smo postali most između izvanrednih svadbenih bendova i zaljubljenih parova koji traže savršenu glazbenu pratnju za svoj poseban dan.

Imali smo velike snove i vizije za koje s ponosom možemo reći da se ostvaruju i sve više povećavaju. Glazba za vjenčanja priča je nadmašila sva naša očekivanja i prerasla u projekt kojim se izuzetno ponosimo, a pogotovo rezultatima koje smo ostvarili.

sheet music, music sheet, key holder-4977546.jpg
music book, music sheet, musical notes-6168179.jpg

Osim klasične promidžbe bendova s jedne strane, i mogućnosti filtriranja te kontaktiranja od strane mladenaca s druge strane, tim renomiranih glazbenika iz samog svijeta svadbi i izvan njega, koji stoji iza ovog portala, uvijek je na raspolaganju za bilo kakvu profesionalnu sugestiju u odabiru prigodnog benda.

Uvažavajući zadane parametre, raspoložive bendove, i samu procjenu uz prstohvat svojih glazbeničkih super-čula, te izlaganje najbolje raspoložive mogućnosti.

I na tome nećemo stati, želimo biti prvi izbor kod svih koji traže najbolji raspoloživi bend, ali i bendova koji traže najbolju raspoloživu prigodu ili promidžbu, jer promidžbe nikad dovoljno.

Kontaktirajte nas

Sada kada znate malo više o nama, pozivamo vas da nas kontaktirate. “Glazba za vjenčanja” je tu da vaš poseban dan učini nezaboravnim putem savršene svadbene glazbe.

Javite nam se s povjerenjem i zajedno ćemo stvoriti melodiju koja će odjekivati kroz vašu ljubavnu priču.

Što nas čini posebnima?

 • Raznovrsnost Talenata

  Ponosimo se velikim izborom bendova različitih žanrova i stilova, prilagođenih različitim ukusima i preferencijama

 • Brza Povezanost

  Naša platforma omogućuje brzu i jednostavnu povezanost s najboljim bendovima. Vaša želja za savršenim zvukom postaje stvarnost u tren oka

 • Strastveni Tim

  Naš strastveni tim posvećen je stvaranju nezaboravnih trenutaka. Svaki član "Glazba za vjenčanja" zajednice dijeli ljubav prema glazbi i posvećenost stvaranju jedinstvenih svadbenih iskustava.

Kako surađujemo?

 • Odabir Kvalitete

  Ručno biramo svaki bend kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu glazbenog izraza i profesionalnosti

 • Osnaživanje Umjetnika

  Potičemo kreativnost i podržavamo umjetnike da istraže svoj glazbeni izričaj i prilagode se željama naših klijenata

 • Fokus

  Naš fokus je na vama. Slušamo vaše želje, razumijemo vašu viziju i radimo zajedno kako bismo stvorili glazbenu kulisu koja će oživjeti vaše vjenčanje.

Scroll to Top