GRANDE BAND

O nama

Grande je bend s pjevačicom iz Zagreba koji se posvećuje stvaranju nezaboravnih trenutaka na svakoj zabavi, s ciljem da uzvanici budu više nego zadovoljni. Naš šaroliki repertoar obuhvaća raznolike glazbene žanrove kako bismo zadovoljili ukuse svih prisutnih.

Kroz cijelu noć, pa sve do jutra, vodimo program vezan za svadbu, uključujući protokol i druge aspekte događaja. Po vašim željama, bendu se može pridružiti saksofonist, a naša harmonikašica, pjevačica i pjevač pobrinut će se da atmosfera bude ugodna, možda čak dolazeći do vašeg stola.

Repertoar pjesama prilagođavamo vašim željama, s izborom od oko 600 pjesama. Također, sviramo pratnju mladenaca te razne manje fešte bez ozvučenja, koristeći prikladne instrumente poput kontrabasa, harmonike i gitare. Nastupamo kao trio, duo ili solo izvođač, prilagođavajući se svakoj prigodi.

Posjetite naše probe u Zagrebu kako biste se bolje upoznali s našim glazbenim stilom i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. S veseljem prihvaćamo svaku novu svirku i svaki novi izazov, jamčeći vam nezaboravno iskustvo. S preko 1000 nastupa diljem Hrvatske i šire, garantiramo dobar show i zabavu za sve prisutne.

Upoznajte nas

Robert Gavranić

Akustična gitara, vokal

Dragan Popović

Električna gitara, vokal

Marija Rusan

Vokal

Elvis Međeral

Bas gitara, vokal

Štef Horvat

Bubnjevi

Fran Krnulc

Harmonika, klavijature

Kontaktiraj bend!

video galerija

Kontakt

Molimo unesite u formatu DD/MM/GGGG
Scroll to Top