Krik band

O nama

KRIK BAND je renomirani glazbeni sastav koji čine pet mladih, glazbeno obrazovanih ljudi iz okolice Samobora, pojačanih jednom mladom damom čiji glas osvaja mnoga srca, a koji uživaju u dobroj svirci i još boljoj zabavi. Logično je da su se našli u istom bendu, osnovanom 2014. godine, koji od tada djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Pored tradicionalnih instrumenata, sviraju i ostale vrste glazbe na modernim instrumentima.

Naš bend može Vam ponuditi izvođenje programa i vođenje svečanosti na visokom nivou, bilo da se radi o svadbama, rođendanima, banketima, maturalnim zabavama, koncertima, godišnjicama, feštama ili tulumima. Za izvođenje programa koristimo najnovije ozvučenje vrhunske kvalitete zvuka, koje dodatno obogaćujemo svjetlosnim i dimnim efektima. To će za Vas zacijelo biti nezaboravan doživljaj, kao što su se uvjerili oni koji su nas vidjeli u akciji.

Raspolažemo izuzetno širokim repertoarom skladbi različitih stilova, prilagođenim svakom glazbenom ukusu i prigodi. U svakom slučaju, uvijek smo spremni napraviti ludi štimung, voditi program i zabavljati Vas do ranih jutarnjih sati i duže, bilo to uz razglas ili “na suho”.

Ako trebate dodatne informacije ili želite vidjeti nas u akciji, slobodno nas kontaktirajte.

Upoznajte nas

Antonio Razum

Violina, vokal

Ivan Razum

Solo gitara, kontra, vokal

Tamara Jug

Vokal

Antonio Rožić

Harmonika, klavijatura

Stjepan Domović

Bas gitara, berda, vokal

Tomislav Koren

Bubnjevi

Kontaktiraj bend!

video galerija

Kontakt

Molimo unesite u formatu DD/MM/GGGG
Scroll to Top