Grupa motiv

O nama

Definicija kaže da glazbeni bend, zajedno s mladencima, hranom i pićem, ima jednu od tri ključne uloge na vašem vjenčanju. Članovi benda nose veliku odgovornost i ulogu u stvaranju nezaboravne atmosfere, obavezni su zabaviti vas i vaše uzvanike te osigurati svečanost koja će ostati u pamćenju. Grupa Motiv je prije mnogo godina usvojila ovu definiciju. Naš glavni cilj je “živjeti glazbu”, biti sretan i dijeliti tu sreću s drugima. Upravo je to ono što nas čini posebnima.

Emotivni pristup svakoj izvedbi pjesme naša je najveća prednost! Profesionalnost, glazbena kvaliteta, iskustvo i prilagodljivost također su naše izvrsne osobine! To nam daje pravo preporučiti se kao idealno rješenje za sve vrste vjenčanja, bez obzira na temu, lokaciju ili broj uzvanika. Grupa Motiv će budućim mladencima osigurati jedinstven i personaliziran glazbeni doživljaj visoke kvalitete, prožet scenskim nastupima članova benda s kojima publika rado surađuje.

Posebnost nastupa Grupe Motiv ogleda se u multi-instrumentalnosti naših članova (standardna sekcija s dvije klavijature + brass sekcija) te ženskom i muškom vokalu. Posjedujemo vrhunsku tehničku opremu, od instrumenata do ozvučenja i rasvjete. Ljubav prema glazbi i energičan nastup na pozornici samo su neki od čimbenika koji naš bend čine izvrsnim odabirom za vaš poseban dan i jamče nezaboravnu zabavu za sve vaše uzvanike na “vjenčanju iz snova”!

Upoznajte nas

Karlo Justament

Gitara, vokal

Dejan Družinec

Vokal, truba, percussion

Vedran Krklec

Bas gitara, vokal

Lana Kleflin

Vokal

Denis Špiljak

Klavijature, sax, vokal

Daniel Lončar

Bubnjevi, vokal

Ivan Šoštarko

Klavijature, harmonika, trombon, vokal

Kontaktiraj bend!

video galerija

Kontakt

Molimo unesite u formatu DD/MM/GGGG
Scroll to Top