Politika privatnosti

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Molimo vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, prijavnica, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ovu Izjavu o zaštiti privatnosti te biste Vi stoga trebali povremeno posjećivati ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste pročitali i da ste suglasni s našom najnovijom izjavom o zaštiti privatnosti.

Osobni podaci

Glazba za vjenčanja neće prikupljati Vaše osobne podatke (tj. Vaše ime, adresu, telefonski broj ili adresu e-pošte), ako nam iste ne dostavite dobrovoljno. Moguć je prijenos Vaših podataka u druge države i dijelove svijeta radi obrade i korištenja, sukladno mjerodavnim pravnim propisima.

Kad nam dostavite osobne podatke, možemo Vas pitati želite li u budućnosti primati priopćenja od nas, kao što su brošure, e-pošta ili druge informacije. Možete odabrati ne primati ovakva priopćenja, ako tako želite.

Ako ne želite da prikupljamo Vaše osobne podatke, molimo Vas da nam ih ne dostavite. Ako ste nam već dostavili takve podatke, a htjeli biste da ih izbrišemo iz naše arhive, molimo Vas da posjetite stranicu „kontakt“ na internetskoj stanici Glazba za vjenčanja.

Osobni podaci prikupljeni na internetskoj stranici mogu se pohraniti ili obraditi u državi Vašeg prebivališta ili bilo kojoj drugoj državi u kojoj Glazba za vjenčanja ili njegovi podizvođači ili agenti imaju sadržaje. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na sva prenošenja podataka izvan države Vašeg prebivališta. Glazba za vjenčanja osigurat će da, ako se podaci prenesu izvan države Vašeg prebivališta, isti budu tretirani u skladu s mjerodavnim zakonima o zaštiti osobnih podataka.

Scroll to Top