Trio marinero

O nama

Domagoj Biondić je rođen 8. siječnja 1986. godine u Rijeci, a trenutno živi u Senju. Još od djetinjstva pokazivao je ljubav prema glazbi i zabavljanju ljudi, što je nagovještavalo da će ga glazba pratiti kroz cijeli život. Svoje glazbene korijene gradi u Osnovnoj glazbenoj školi u Senju, gdje je imao brojne nastupe i sudjelovao na natjecanjima. Nakon završene glazbene škole, počeo je svirati električnu gitaru, a upornost ga je dovela do grupe “Trio Marinero”, u kojoj već više od 18 godina djeluje. Osim gitare, Domagoj svira i saksofon te piše pjesme za svoj bend. U slobodno vrijeme snima i vlastite covere stranih i domaćih hitova, koje možete pronaći na njegovom YouTube kanalu. Iako je strastveni glazbenik, Domagoj je također magistar razredne nastave te radi kao profesor gitare u osnovnoj glazbenoj školi.

Sanjin Milanović, rođen 1976. godine u Senju, pokazao je interes za glazbu još od najranijih dana. Sa samo devet godina postao je član Gradske glazbe Senj, gdje i danas svira trubu. Uskoro se počeo zanimati i za gitaru, koju je brzo svladao uz pomoć Muzičke škole u Senju. Već s četrnaest godina nastupao je s vokalno-instrumentalnim sastavom “Crescendo”. Kao zaljubljenik u glazbu, 1998. godine osniva duo s Markom, a osnivanjem Tria postaje najstariji član. Sanjin je također član benda Trio Marinero, gdje se ističe svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima.

Marko Rukavina rođen je 13. prosinca 1979. godine u Senju. Pokazao je talent već u djetinjstvu osvajajući prvo mjesto u pjevanju na dječjem karnevalu u Senju, a kasnije se isticao kao glumac u školskim predstavama i pjevač u školskom zboru. Svoje glazbene korake započinje sviranjem klavijatura u duetu s Sanjinom, a kasnije im se pridružuje i Domagoj, formirajući Trio Marinero. Marko je klavijaturist i vokal u bendu te je zaslužan za vođenje svadbenih protokola.

Upoznajte nas

Domagoj Biondić

Gitara, saksofon, vokal

Sanjin Milanović

Truba, gitara, vokal

Marko Rukavina

Klavijatura, vokal

Kontaktiraj bend!

video galerija

Kontakt

Molimo unesite u formatu DD/MM/GGGG
Scroll to Top