Verso band

O nama

Verso band mali je glazbeni sastav za velike fešte! Dvojica vrhunskih dugogodišnjih glazbenika udružila su svoje snage s mladim ženskim vokalom i ujedinila znanje, iskustvo i mladenački entuzijazam. 

Kako pjesma kaže, „to je, to je ta dobitna kombinacija!“ Ovaj trio oduševit će vas svojom energijom i širokim repertoarom kojim će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Rezultat svega divne su uspomene koje ćete pamtiti cijeli život.

Verso band – okreni za feštu!

Upoznajte nas

Tomislav

Tomislav je izvanredan gitarist i belcanto tenor. U dvadeset godina karijere nastupao je s eminentnim glazbenim imenima u Hrvatskoj i svijetu. Simpatičan i jednostavan, osvojit će vas svojim glasom, šarmom i duhovitim opaskama koje će nasmijati cijelu salu.

Tena

Iako glumica po vokaciji, s mikrofonom u ruci Tena nikad ne glumi. Pjesma joj je u krvi, a najsretnija je kad se ljudi oko nje dobro zabavljaju. Njezinoj atomskoj energiji ne može se oduprijeti, zato joj se prepustite i zapalite plesni podij!

Domagoj

Domagoj se rodio s klavijaturom u rukama. Glazba mu je u malom prstu i čita plesni podij kao knjigu; želite li se razbacati kao da sutra ne postoji ili se zagrliti i pjevati iz petnih žila, on će to znati bolje i od vas samih.

Kontaktiraj bend!

video galerija

Kontakt

Molimo unesite u formatu DD/MM/GGGG
Scroll to Top