River band

O nama

River Band je osnovan 2022. godine s članovima koji su stekli svoje znanje u različitim bendovima, istražujući različite glazbene žanrove. Kada stupimo na scenu, postajemo eksplozivni, atraktivni i beskrajno raspoloženi. Svjesni smo važnosti toga da svadbena svečanost počne na vrijeme i da protokol bude besprijekoran. Kada nas odaberete za proslavu vašeg vjenčanja, sve ćemo detalje dogovoriti unaprijed kako biste se na sam dan mogli opustiti, uživati i prepustiti našem vodstvu.

Do sada smo svirali na brojnim privatnim i javnim proslavama, od manjih skupova do koncerata pred više tisuća ljudi. Unatoč tome što smo mlada ekipa, ponosno možemo reći da smo, prema reakcijama publike, izvršili odličan posao kao predgrupa poznatom bendu Vigor. Naša ekipa uvijek je raspoložena za ludo veselje i širenje radosti s onima koji nas okružuju.

Uz veselu i vedru atmosferu, naš bend čine ozbiljni glazbenici koji svoj posao obavljaju s ljubavlju prema glazbi. Bitno nam je biti u koraku s vremenom, pa redovito proširujemo naš repertoar kako pjesmama, tako i žanrovima.

Za naše mladence možemo preporučiti fotografa ili snimatelja, tamburašku pratnju na dan svadbe, kao i fenomenalan light show te efekte poput niskog dima i mjehurića kako bi njihov prvi ples i svaki idući bio poput prizora iz bajke.

Bilo da organizirate evente, domjenke, krštenja ili jednostavno trebate bend za svadbu, obratite nam se s punim povjerenjem!

Upoznajte nas

Matija Sučec

Harmonika, klavijature, vokal

Mišel Glad

Klavijature, harmonika, vokal

Nikolina Skender

Vokal

Lovro Draženović

Bass gitara, vokal

Luka Miković

Bubnjevi, back vokal

Jan Badrov

Električna gitara, back vokal

Kontaktiraj bend!

video galerija

Kontakt

Molimo unesite u formatu DD/MM/GGGG
Scroll to Top