Rizz band

O Nama

RIZZ BAND, sastavljen od pet vrhunskih glazbenika s bogatim iskustvom i impresivnim brojem odsviranih vjenčanja i raznih drugih događaja, predstavlja ultimativnu glazbenu poslasticu za svako slavlje. Naša grupa se ističe svojom strašću prema glazbi i posvećenošću pružanju nezaboravnog iskustva svakom paru koji nam povjeri glazbenu pratnju na njihovom posebnom danu.

Posebno smo “specijalizirani” za vjenčanja, gdje svojom energijom, veseljem i raznovrsnim repertoarom osiguravamo da mladenci i njihovi gosti uživaju u svakom trenutku. Naši nastupi ostavljaju neizbrisiv trag u sjećanjima svih prisutnih, a priče o našem “tulumu” prepričavaju se još dugo nakon završetka svečanosti.

Brinemo se za vođenje svadbenog protokola s profinjenom elegancijom i profesionalnošću, osiguravajući da sve ide glatko i bezbrižno za mladence i njihove goste. Uz to, koristimo vrhunske instrumente, razglas, svjetlosne i druge efekte kako bismo stvorili magičnu atmosferu koja će oduševiti svakog prisutnog.

Obratite nam se s povjerenjem jer RIZZ BAND je neprikosnoveni izbor za Vaše vjenčanje! Prepustite nam da svojom glazbom obogatimo vaš poseban dan i učinimo ga još nezaboravnijim.

Upoznajte nas

Dario Bas gitara, vokal
Mladen Gitara, vokal
Valentina Vokal
Darko Bubnjevi, vokal
Hrvoje Klavijature, harmonika, vokal

Kontaktiraj bend!

video galerija

Kontakt

Molimo unesite u formatu DD/MM/GGGG
Scroll to Top